FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Publicatiedatum Magazine 2024 #1 bekend

publicatiedatum

Tel af met ons! Over slechts een maand, op 18 april, publiceren we de eerste editie van ons magazine van 2024. We gaan verder dan alleen data verstrekken; door middel van ons magazine willen we het verhaal bij de data met u delen. Dat verhaal biedt het magazine met een uitgebreide toelichting op de trends en ontwikkelingen van dit moment aangevuld met heldere visualisaties.

in deze editie

In deze editie van het magazine presenteren we onder andere: een algemeen overzicht van de economische gebeurtenissen van het afgelopen kwartaal, de arbeidsproductiviteitsparadox, een interview met arbeidseconoom Ruud Gerards over het maken van keuzes bij de aanpak van arbeidsmarktkrapte, regionale infographics en een overzicht van onze kennisbank. Tevens nodigen we u uit om deel te nemen aan de community 'Datagedreven werken'.

Lunchsessies

Na de publicatie organiseren wij twee interactieve online sessies. Deze sessies bieden een online platform voor discussie en verdere verduidelijking van de onderwerpen die in het magazine worden behandeld. De sessies vinden plaats op:

  • Dinsdag 23 april 12:00 - 13:00 uur
  • Donderdag 25 april 13.00-14.00 uur


Aanmelden kan na publicatie van het magazine. Zet de data alvast in uw agenda om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van economie en arbeidsmarkt. 

POWERED BY

powered by